Εμπειρίες καταναλωτών

Xρησιμοποιώ BioSil τους τελευταίους 3 μήνες και πραγματικά η διαφορά που βλέπω στο δέρμα μου είναι εντυπωσιακή. Μειώθηκαν οι ρυτίδες στα μάτια μου ενώ το δέρμα στο πρόσωπο και στο σώμα μου είναι όντως πιο λαμπερό και με περισσότερη ελαστικότητα.

Δέσποινα Καϊσίδου

Παρατήρησα ότι τα νύχια μου είναι πιο δυνατά και μεγαλώνουν πιο γρήγορα όπως επίσης ότι οι ρυτίδες στα χέρια μου έχουν μαλακώσει.

Βικτώρια Μ.

Δεν είχα ιδέα ότι αυτό το προϊόν θα ήταν τόσο αποτελεσματικό. Τα νύχια μου μεγαλώνουν συνεχώς! Παρατήρησα δε ότι, αφού ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το BioSil, εδώ και ένα μήνα, έχω πολλές καινούριες φύτρες στο τριχωτό της κεφαλής . Αφού έκανα ανταύγειες στα μαλλιά μου πρόσφατα, ήδη βλέπω νέες φύτρες και η γενική κατάσταση των μαλλιών μου έχει βελτιωθεί σημαντικά! Δεν θα σταματήσω να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν!

Έλενα Κ.

Καταπληκτικό προϊόν. Μετά από ένα μήνα ήταν αισθητή η διαφορά στα μαλλιά και τα νύχια σταμάτησαν να σπάνε τόσο εύκολα.

Δήμητρα Στεφανή

Διάβασα τα στοιχεία για το προϊόν και χαίρομαι που δεν περιγράφετε μαγικά, θα το δοκιμάσω και για τους τρεις μήνες, μια που ο τρόπος δράσης είναι η φυσική επαναδραστηριοποίηση των πρωτεϊνών της ομορφιάς από τον δικό μου οργανισμό και μόνο.

Μύρνα Βουρεξάκη

Το BioSil διατίθεται:

Στα φαρμακεία από την Aidom Pharma ΑΕ
Τηλ. 210 8073571
Fax 210 8073437