Πινελιές για το καθημερινό μακιγιάζ (από την ΧΛΟΗ)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε γυναίκα θα ήθελε να διαρκεί το μακιγιάζ της από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στη δουλειά, στη βόλτα, στις κοινωνικές υποχρεώσεις. Η ζωή «τρέχει» συχνά με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και ο χρόνος που μένει για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και  να ανανεώσουμε το μακιγιάζ μας  είναι πολλές φορές ελάχιστος.

Υπάρχει ένα παλιό, κλασσικό και θαυματουργό «μυστικό» που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ μας να διαρκεί όλη την ημέρα.  Ενυδατωμένο δέρμα είναι το μυστικό και  αποτελεί  σημαντικό παράγοντα  για έχουμε διάρκεια του μακιγιάζ.  Αλλά  ας  δούμε τα  6 συστατικά  για ένα τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά:

  • Ανοιχτόχρωμη σκιά για μάτια

Αν θέλουμε να πετύχουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, και να τονίσουμε τα μάτια μας, χωρίς να τα επιβαρύνουμε, τότε επιλέγουμε λευκές, ήπιες σκιές, κοντά στο χρώμα του δέρματος. Απλώνουμε τη σκιά στις εσωτερικές γωνίες, στη μέση του ματιού και ακριβώς κάτω από το φρύδι. Το βλέμμα μας θα αποκτήσει αμέσως λάμψη.

  • Πλούσιες βλεφαρίδες

Mascara : είναι ίσως από τις αγαπημένες φίλες μιας γυναίκας.  Δίνει  ένταση και καθαρή ματιά.

  • Make up

Make-up : Το make-up   που χρησιμοποιείτε το πρωί πρέπει να έχει την ίδια σχεδόν απόχρωση με αυτή της επιδερμίδας έτσι ώστε να μην υπάρχουν διαφορές στις αποχρώσεις που «βγάζουν μάτι». Αντίθετα για τις βραδινές εξόδους επίλεξε ένα τόνο πιο ανοιχτό make up  που  προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη! Αν θέλετε να δώσετε ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα σας  επιλέξτε ένα ή δυο τόνους πιο σκούρα απόχρωση.

  • Πούδρα

Πούδρα: Σταθεροποιεί το μακιγιάζ βάσης έτσι ώστε να διατηρείται πολλές ώρες. Η πούδρα θα πρέπει να είναι αντίστοιχη με το χρώμα του make up  ή διάφανη, που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις.

  • Ρουζ

Ρουζ :   δίνει λάμψη και χρώμα στα μάγουλα  και γλυκαίνει το πρόσωπο. Αν η επιδερμίδα έχει την τάση να κοκκινίζει πρέπει να αποφεύγετε  τις ροζ αποχρώσεις και  καλό είναι να προτιμήσετε  τους τόνους του καφέ και του σάπιου μήλου.

  • Κραγιόν

Η τελευταία πινελιά του μακιγιάζ ! Το κραγιόν φωτίζει τα μάτια και όχι τα χείλια όπως πολλές πιστεύουμε. Διαλέξτε ένα χρώμα που σας ταιριάζει και ανανεώστε το κατά την διάρκεια της ημέρας !