Η μοναδική σύνθεση του BioSil

Η ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας κρύβεται πίσω από τρεις πολύτιμες πρωτεΐνες ομορφιάς , το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την κερατίνη.

  • Το κολλαγόνο είναι η πηγή σφριγηλότητας της επιδερμίδας και η αιτία που δείχνει ένα πρόσωπο «γεμάτο» και νεανικό, ενώ έχει την ικανότητα να ενυδατώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω.
  • Η κερατίνη με την σειρά της είναι η πρωτεΐνη που δίνει σώμα στα μαλλιά και δύναμη στα νύχια, ενώ
  • H ελαστίνη είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος.

Με το πέρασμα των χρόνων, το απόθεμα αυτών των τριών πρωτεϊνών μειώνεται και όσο η ηλικία μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται και ο ρυθμός της απώλειας, καλπάζει δε μετά την εμμηνόπαυση.

Το Biosil λόγω του θαυματουργού συστατικού ch-OSA που περιέχει επεμβαίνει φυσικά στη διαδικασία παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης με αποτέλεσμα να βελτιώνει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Το Biosil «κινητοποιεί» τα κύτταρα παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα, γνωστά ως ινοβλάστες, αφυπνίζοντας τους αδρανείς ινοβλάστες που έπαυσαν σταδιακά να παράγουν κολλαγόνο. Με αυτόν τον τρόπο, ενεργοποιώντας τη φυσική βιολογική οδό παραγωγής του κολλαγόνου, ένα νέο κολλαγόνο παράγεται στον οργανισμό με το δικό μας «αποτύπωμα» DNA. Αντίστοιχα, εκτός του κολλαγόνου με την ίδια φυσική διαδικασία, παράγεται η ελαστίνη και η κερατίνη, δίνοντας στο σώμα μας την πολύτιμη ομάδα πρωτεϊνών ομορφιάς.  

Σύσταση BioSil

10 σταγόνες ή 2 κάψουλες BioSil περιέχουν:

  • 10 mg Silicon (πυρίτιο ως as choline – stabilized orthosilicic acid, ch-OSA®)
  • 200 mg Choline (χολίνη ως as choline – stabilized orthosilicic acid, ch-OSA®)

Άλλα συστατικά: γλυκερόλη (σταγόνες), μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κάψουλες)

Το BioSil δεν περιέχει ζάχαρη, λακτόζη, σιτάρι, γλουτένη ή συντηρητικά.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ:

  • BioSil Κάψουλες: 23471/9.3.2016
  • BioSil Σταγόνες: 23470/9.3.2016

Το BioSil διατίθεται:

Στα φαρμακεία από την Aidom Pharma ΑΕ
Τηλ. 210 8073571
Fax 210 8073437