Το BioSil αντιμετωπίζει την απώλεια δύναμής απώλεια διαύγειας απώλεια απαλότητάς των νυχιών

Τα νύχια μας με BioSil

Τα χέρια μας περνούν κάθε μέρα δεκάδες δοκιμασίες, με τις περισσότερες από αυτές να καταλήγουν στα νύχια μας. Η φθορά και η ταλαιπωρία που υπόκεινται δεν τα καθιστούν μόνο αδύναμα να εκπληρώσουν τις νέες αποστολές που τους επιβάλλουμε, αλλά κάνουν και την εικόνα τους αρκετά απωθητική. Ειδικά για τις γυναίκες που επιθυμούν να χαρίζουν στα νύχια τους σχήμα και χρώμα, κάθε τι που τους στερεί την ανθεκτικότητά τους είναι εχθρός της ομορφιάς. Το BioSil λόγω του συστατικού ch-OSA που περιέχει βοηθάει τον οργανισμό να παράγει την πηγή ομορφιάς και δύναμης των νυχιών μας, την κερατίνη.

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο μειώνεται η κερατίνη, η πρωτεΐνη που κρατά τα νύχια δυνατά και υγιή. Κλινικές δοκιμές που έγιναν στο πανεπιστήμιο των Βρυξελών έδειξαν ότι το φαινόμενο αυτό μπορεί να ανατραπεί χωρίς να πηγαίνει ενάντια στη φύση, αλλά δρώντας παράλληλα με αυτή, αφού το BioSil διεγείρει την παραγωγή κερατίνης με τον πιο φυσικό τρόπο.

Με καθημερινή λήψη, η  αποδεδειγμένη δράση του ch-OSA διεγείρει την παραγωγή κερατίνης, γεμίζοντας και πάλι την τράπεζα της απαραίτητης αυτής πρωτεΐνης και επαναφέροντας την όψη υγείας στα νύχια.

Το BioSil αντιμετωπίζει

τις τρεις διεργασίες έκπτωσης που προκαλούνται στα νύχια :

  • την απώλειατης δύναμής τους,
  • της διαύγειας , και
  • της απαλότητάς τους..

Το BioSil

Μειώνει την ευθραυστότητα των νυχιών κατά 25%. Το BioSil έχει αποδείξει κλινικά ότι δυναμώνει σημαντικά τα νύχια κάνοντας τα πιο ανθεκτικά στο σπάσιμο (Barel et al).