Η ιστορία πίσω από το BioSil & μηχανισμός δράσης

Η ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας κρύβεται πίσω από τις τρεις πολύτιμες πρωτεΐνες, το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την κερατίνη.

Το κολλαγόνο είναι πηγή σφριγηλότητας της επιδερμίδας και η αιτία που δείχνει ένα πρόσωπο «γεμάτο» και νεανικό ενώ έχει την ικανότητα να ενυδατώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Η κερατίνη με την σειρά της είναι η πρωτεΐνη που δίνει σώμα στα μαλλιά και δύναμη στα νύχια, ενώ η ελαστίνη είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος. Με το πέρασμα των χρόνων, το απόθεμα αυτών των τριών πρωτεϊνών μειώνεται και όσο η ηλικία μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται και ο ρυθμός της απώλειας, καλπάζει δε μετά την εμμηνόπαυση.

Με την πάροδο των ετών, οι τρεις πρωτεΐνες ομορφιάς μειώνονται…

Από την ηλικία των 21 ετών, το κολλαγόνο μειώνεται στον οργανισμό κατά 1% το χρόνο. Τότε είναι που αρχίζει να αραιώνει το «πλέγμα» του κολλαγόνου. Μέχρι την ηλικία των 30 ετών, γίνονται ορατά τα σημάδια της μείωσης του κολλαγόνου, και της ελαστίνης στο δέρμα. Επίσης γίνεται αισθητή η απώλεια της κερατίνης  στα μαλλιά και στα νύχια.

Σύμφωνα με δημοσιευμένες μελέτες:

Το κολλαγόνο μειώνεται κατά 1% το χρόνο, ξεκινώντας από την ηλικία των 21 ετών
Το εύρος πάχους της επιδερμίδας μειώνεται (λόγω απώλειας κολλαγόνου) κατά 7% κάθε 10 έτη.

Μετά την εμμηνόπαυση…

Το εύρος του πάχους του δέρματος μειώνεται έως και 1,13% ετησίως.
Συνολικά, τα πρώτα 5 χρόνια, έως και 30% του κολλαγόνου χάνεται από το δέρμα.

Η σύνθεση του BioSil έρχεται να αλλάξει την παραπάνω διαδικασία και δρα εκεί ακριβώς που παράγεται η ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, στην παραγωγή των πρωτεϊνών που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την υγεία και την εικόνα τους. Το συστατικό ch-OSA που περιέχει είναι η αιτία που το BioSil επεμβαίνει φυσικά στη διαδικασία παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης. Η συγκεκριμένη ένωση αποδείχθηκε ότι «κινητοποιεί» τα κύτταρα παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα, γνωστά ως ινοβλάστες, αφυπνίζοντας τους αδρανείς ινοβλάστες που έπαυσαν σταδιακά να παράγουν κολλαγόνο. Με αυτό τον τρόπο, ενεργοποιώντας την φυσική οδό παραγωγής του κολλαγόνου, ένα νέο κολλαγόνο παράγεται στον οργανισμό με το δικό μας «αποτύπωμα» DNA. Αντίστοιχα, εκτός του κολλαγόνου και με την ίδια φυσική διαδικασία, παράγεται η ελαστίνη και η κερατίνη, δίνοντας στο σώμα μας την πολύτιμη ομάδα πρωτεϊνών ομορφιάς.

Το BioSil με λίγα λόγια, δεν είναι, ούτε περιέχει κολλαγόνο ή ελαστίνη ή κερατίνη. Είναι γνωστό ότι, οι πρωτεΐνες δεν απορροφούνται από το πεπτικό μας σύστημα. Αντίθετα το BioSil, κινητοποιεί τον οργανισμό μας να παράγει τις δικές του πρωτεΐνες  ομορφιάς. Έτσι έχουμε το δικό μας κολλαγόνο, τη δική μας ελαστίνη και τη δική μας κερατίνη !

Το BioSil διατίθεται:

Στα φαρμακεία από την Aidom Pharma ΑΕ
Τηλ. 210 8073571
Fax 210 8073437