Το BioSil προσθέτει λάμψη και υγεία στα μαλλιά δίνει πάχος και δύναμη στην τρίχα

Τα μαλλιά μας με BioSil

Τα μαλλιά μας αποτελούνται κατά 97% από κερατίνη, γι’ αυτό και εκείνη, όπως και το κολλαγόνο, θεωρείται μια πρωτεΐνη ομορφιάς. Μετά την ηλικία των 18 ετών, η κερατίνη αρχίζει και μειώνεται σταδιακά, καθώς το γονίδιο που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή της ρίχνει τους ρυθμούς του, όσο περνάει ο καιρός. Αυτός είναι ο λόγος που με την πάροδο των ετών βλέπουμε τα μαλλιά μας να χάνουν τον όγκο και την ζωντάνια τους ή που διαπιστώνουμε την διαφορά με τις παλιές μας φωτογραφίες. Δεν φταίνε μόνο οι βαφές και η ταλαιπωρία, αλλά η φύση που μειώνει την κερατίνη όσο μεγαλώνουμε, με αποτέλεσμα στα 45 να έχουμε τη μισή σε απόθεμα από αυτή που είχαμε μόλις ενηλικιωθήκαμε. Με αυτά τα δεδομένα καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της και πόσο σπουδαία είναι η δράση του BioSil, καθώς είναι η ιδανική λύση για να βελτιώσει φυσικά τη δομή της τρίχας και να ενδυναμώσει αισθητά τα μαλλιά.
Μελέτες έδειξαν πως η σύνθεση ch-OSA του BioSil ενεργοποίησε την παραγωγή κερατίνης δίνοντας αποτελέσματα έως 13.1% σε γυναίκες που συμμετείχαν σε κλινικές μελέτες διάρκειας 20 εβδομάδων. Ο οργανισμός αφύπνισε την διαδικασία παραγωγής της κερατίνης με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διάμετρος της τρίχας και παράλληλα να δυναμώσει την αντοχή της.

To BioSil:

• Αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών κατά 12.8%
• Ενδυναμώνει την αντοχή των μαλλιών κατά 13.1%
• Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ( βλέπε κλινικές μελέτες )

ΜΑΛΛΙΑ – Αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας 12,8%

Η διάμετρος (πάχος) της τρίχας προσδιορίζεται από τους δερματικούς θύλακες , που βρίσκονται στη ρίζα της τρίχας. Το BioSil αυξάνει τον όγκο των δερματικών θυλάκων και την ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, διασφαλίζοντας έτσι την εισροή θρεπτικών συστατικών στα μαλλιά. Σύμφωνα με έρευνες, η αυξημένη ροή αίματος ενεργοποιεί την παραγωγή της κερατίνης, της πρωτεΐνης που αποτελεί το 97% των μαλλιών. Σε κλινική μελέτη με το BioSil ( Wickett et al), παρατηρήθηκε ότι η διάμετρος της τρίχας των μαλλιών αυξήθηκε κατά 12,8% στα άτομα που συμμετείχαν στην μελέτη και έλαβαν BioSil έναντι της ομάδας ατόμων που έλαβαν εικονικό προϊόν.

ΜΑΛΛΙΑ – Αυξάνει την δύναμη των μαλλιών κατά 13,1%

Στα μαλλιά, η δύναμη είναι ανάλογη με τη διάμετρο της τρίχας. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι στην κλινική μελέτη (Wickett et al) , παρατηρήθηκε ότι τα άτομα που έλαβαν BioSil τα μαλλιά τους δυνάμωσαν  κατά 13,1% σε σύγκριση με τα άτομα που έλαβαν εικονικό προϊόν.