Το BioSil μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κατά 30% αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας κατά 89%

Το δέρμα μας με BioSil

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του νεανικού και του γερασμένου δέρματος;

Κολλαγόνο & Ελαστίνη. Αυτή είναι η ξεκάθαρη απάντηση που δίνει την πραγματική αιτία για την οποία ένα δέρμα χάνει την νεανικότητά του με το πέρασμα των χρόνων. Όλοι μας το βιώνουμε, όλοι το νοιώθουμε να συμβαίνει με το πέρασμα των χρόνων. Από την ηλικία των 21 ετών, το κολλαγόνο μειώνεται στον οργανισμό κατά 1% το χρόνο. Μέχρι την ηλικία των 30 ετών, γίνονται ορατά τα σημάδια της μείωσής του, ενώ το εύρος πάχους της επιδερμίδας μειώνεται λόγω απώλειας του κολλαγόνου κατά 7% κάθε 10 χρόνια. Αν σκεφθούμε μάλιστα ότι το δέρμα αποτελείται από 75% κολλαγόνο, αντιλαμβανόμαστε γιατί η ολοένα και αυξανόμενη απώλειά του είναι τόσο καθοριστική. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η ελαστίνη η οποία βρίσκεται στο δέρμα, μαζί με το κολλαγόνο σε ποσοστό 5-10%.

Το αποτέλεσμα με την πάροδο των ετών, είναι ένα δέρμα με λεπτές γραμμές, έντονες ρυτίδες, έλλειψη σφριγηλότητας και έντονη χαλάρωση, αντίθετο με αυτό που όλοι μας επιθυμούμε να έχουμε. Η αλλαγμένη επιδερμίδα, που προσδίδει χρόνια και ηλικία, μας κάνει να αναζητούμε την κατάλληλη λύση που τις περισσότερες φορές δεν έρχεται με καλλυντική περιποίηση αλλά χρειάζεται κάτι πιο ισχυρό που να επεμβαίνει εσωτερικά.

Η αναζήτηση σταματάει στο BioSil στο συμπλήρωμα διατροφής που γνωρίζει πώς να επαναφέρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, στο δέρμα μας με μια απολύτως φυσική, εσωτερική διαδικασία.

Το BioSil λόγω του συστατικού ch-OSA που περιέχει, ενεργοποιεί με ένα απολύτως φυσικό τρόπο την παραγωγή του κολλαγόνου, ξυπνώντας τους τεμπέληδες ινοβλάστες και ξεκινώντας από την αρχή το εργοστάσιο που προσφέρει την πιο πολύτιμη για την νεότητά μας πρωτεΐνη. Ένα δικό μας κολλαγόνο που έχει παραχθεί από τον ίδιο τον οργανισμό μας, έρχεται να φέρει ανάσα νεανικότητας στο δέρμα μας, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές, απαλύνοντας τις ρυτίδες εβδομάδα με την εβδομάδα. Το ίδιο συμβαίνει με την παραγωγή ελαστίνης.

Η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης δεν επαναφέρει μόνο την νεότητα στην επιδερμίδα, αλλά διατηρεί υψηλά τα επίπεδα υγρασίας, χαρίζει ξανά ελαστικότητα και λάμψη. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο για πολλές ώρες, αφού το κολλαγόνο δε σταματάει να παράγεται και να γεμίζει τα αποθέματα του δέρματος. Η ενυδάτωση, άλλωστε, είναι η ίδια προϋπόθεση νεότητας, καθώς ένα αφυδατωμένο και παραδομένο στην ξηρασία δέρμα δεν μπορεί να αντισταθεί με την ίδια δύναμη στο χρόνο. Η επαναφορά της ελαστίνης προσδίδει ελαστικότητα στην επιδερμίδα, δηλαδή την δυνατότητα να επανέρχεται άμεσα μετά από κάθε μορφασμό ή κίνηση, να μην υποκύπτει στα σημάδια των καθημερινών διαδικασιών και να αντιστέκεται στις ρυτίδες που εμφανίζονται απειλητικά. Το δέρμα μεταμορφώνεται : στην όψη είναι ομοιόμορφο και νεανικό, στην αφή απαλό και βελούδινο, στην αίσθηση αναζωογονημένο και λαμπερό. Η εσωτερική ενυδάτωσή του, η εκ των έσω ανανέωσή του και η εξατομικευμένη φροντίδα του μέσα από μια αποκλειστική για τον κάθε οργανισμό φυσική διαδικασία είναι γεγονός χάρη στο BioSil.

Το BioSil :

• Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κατά 30%
• Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος κατά 89%
• Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ( βλέπε κλινικές μελέτες )

ΔΕΡΜΑ – Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κατά 30%

Η αυξημένη ποσότητα κολλαγόνου, που παράγεται με το BioSil «ανυψώνει» και λειαίνει το δέρμα σας. Σε κλινικές μελέτες με το BioSil (Barel et. al). Tα άτομα, που λάμβαναν BioSil παρατήρησαν μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων κατά 30% σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού προϊόντος.

ΔΕΡΜΑ – Αυξάνει η ελαστικότητα της επιδερμίδας κατά 89%

Η ελαστικότητα προσδίδει στο δέρμα την ικανότητα να επανέρχεται στην αρχική κατάσταση μετά από επιμήκυνση του. Η ελαστικότητα της επιδερμίδας εξαρτάται τόσο από την ποιότητα του κολλαγόνου όσο και την ικανότητά του να σχηματίζει ένα «πυκνό πλέγμα» . Το BioSil έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει και τα δύο. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι στην κλινική μελέτη (Barel et al) στην ομάδα του BioSil παρατηρήθηκε αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος κατά 89% σε σύγκριση με την ομάδα, που πήρε το εικονικό προϊόν.